Gnosis

Energie probleem?


Energieprobleem?Er is helemaal geen energieprobleem. Er is energie volop, in onuitputtelijke massa’s; zon, wind, water, aardwarmte, enz….

Maar wat er wel weinig is zijn de grondstoffen die wij gebruiken om energie van te maken. En die grondstoffen komen nooit meer terug op de Aarde. Die zijn voor altijd verdwenen.

In de plaats daarvan stoppen we afvalstoffen terug op en in de Aarde.

Afvalstoffen zoals beton en vooral plastic dat we zo klein maken (Nano- technologie) dat het onzichtbaar is maar wel een onvruchtbaar, nutteloos en verstikkend onderdeel wordt van zand en water over de gehele wereld. We krijgen het binnen via ons eten en zelfs via onze inademing. We maken (bewust) meer kapot dan ons lief is. Allemaal samen maken we een toekomstige wereld waarin het leven er niet mooier op wordt voor onze kinderen. En als er geen alternatieven zouden zijn dan nog zou ik er niet voor kiezen. 

Maar er zijn wél alternatieven. Het is een bewuste keuze van ons allemaal om er mee door te blijven gaan. Begin bij jezelf en kies voor natuurlijk en duurzaam. Het kan; kantel de maatschappij 😉

20160415Mk

  Vruchtbare Aarde – Thomas Rau

Advertenties

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s